Obojli anda, Har ar 20 fragor att fororsaka din dejt

Oavsett om ni ar nybliven ensamstaend eller age varit omoder inom svangen ett stund odla kan det alltemellanat befinna komplicerat att finn samtalsamnen sasom for de sam din dejt narmare. Arme unde hittar n 20 fragor att stalla till din dejt saso later er utbilda uppfatta varandra forbattring: sam ganska at och med avslojar fortfarande mer emella raderna.

Det befinner si dejtingappen Happn saso ager listat 20 fragor ni kan fororsaka din dejt: sam do funkar lika finemang forsavit det befinner sig etta gangen er traffas saso forsavit ni age traffats en fattning samt vill fordjupa relationen. Alternativ varfor icke forfragan hen marklig itu do redan nar ni chattar villi Happn alternativt Tinder fore du traffa?

– Sta?ll fra?gor som ni sja?lv skulle onska fa?, a?ven om det finns somlig a?mnen saso kan besta ka?nsliga sa? kan det ocksa? vara duktig att draga it pla?stret och fra?ga dom a?nda?. Det a?r fast a viktigt att plocka med sig att nagon speciell angslan kan aterge svaret, do?m ej din dejt fo?r hastigt. Bidraga tid mot svar samt lyssna atminston likadan mycket som du sja?lv tala, tipsar Marine Ravinet, Head of Trends pa? happn.

Narvarande befinner sig de 20 fragorna ni kan stalla till din dejt!

1. Vill ni innehav na?got att dricka/a?ta? Tra?ffar n din dejt omoder bo?r det ha befinna saken dar sja?lvklara fo?rsta fra?gan. Det visar att n a?r omta?nksam.

2. Vad gjorde du ino veckoslute? Kan handa nago uppenbar fra?ga andock svaret kan sannerligen formedla dig mer insyn a?n Bangladeshi kvinnor n antagande. Spenderade din dejt bot veckoslute inom soffan samtidigt ni sja?lv sprang 10 km, gick pa? nagon brunch tillsamman va?nner och lagade bajskorv mot familjen?

3. Vartha titta du dig sja?lv forsavitt fem a?r? Planer pa? att flytta utomlands alternativt bo?rja utforska? Na?got saso kan existera centralt att linjera tillsamman en tillkommand partner.

4. Vilken relation har ni mo din at? Nago persons relation mot sin at kan avslo?ja nagon hel andel. A?r det ett morsgris n ager framfo?r dej? Alternativ nago person saso ganska ingalund uppskattar familjetid?

5. Diggar du ditt sysselsattning? Svaret kommer att presentera vilken personlighetstyp saken dar n dejtar a?r. A?r det nago manniska sasom brinner fo?r sitt arbetsuppgift alternativt na?gon sasom jobbar fo?r att klara av liv?

6. Vilken art itu musik lyssnar n pa?? Ett fra?ga sasom kan framkalla manga intressanta fo?ljdfra?gor. Hurda kommer det sig att personen lyssnar pa? exakt det har? Har hen ga?tt pa? na?gon minnesva?rd spelnin?

Stel stamning? Arme befinner si 20 fragor att stalla till din dejt

7. Hur sa i livet ka?nner ni dig mest nojd fo?r? Nago fra?ga saso skanke mo?jlighet att bera?tta na?got mer djupt forsavit ett manniska.

8. Vad a?r n mest stolt o?ver? Detaljerad som tidigare fra?ga skanker denna mo?jlighet att bera?tta om na?got som fo?rhoppningsvis ligger djupare a?n ytliga fra?gor.

11. Na?r gra?t ni senast? Granska hur sa sasom fa?r din dejt att bliv ledsen: alternativt var det antagligen na?got saso gjorde att hen bo?rjade gra?ta utav salighet?

12. Vem a?r din fo?rebild? A?r det nago ka?ndis, mamma, pappa eller na?gon som arbetar inom dit verksamhetsomrad? Vem kar tittar upp at kan fo?rklara mycket fran ens person.

13. Vilken TV-serie stra?ckkollade n senast? Nagon la?ttare fra?ga saso ger mo?jlighet at diskussion. Ager d sett dit serier alternativ kan tipsa varandra forsavit andra serier?

14. Vad la?gger ni ono?digt jatte- kosing pa?? Finns det eventuellt na?got sasom hen ga?rna unnar sig som a?r lite dyrare? Ganska nago intresse sasom samtalet kan spinna fortsattningsvis pa??

15. Forsavitt ni fick a?ndra na?got inom din uppva?xt, underbe skulle det vara? Nago autentisk samtalso?ppnare fo?r att la?ra ka?nna varandras histori sam uppva?xt.

16. Forsavitt ni vann 10 miljoner kronor, underben skulle n go?ra da?? Det a?r alltid festligt att kommunicera ifall eventuell rikedom. Har du nog synonym bild it hurda er skulle fo?rvalta pengarna?

18. Vad a?r saken dar ba?sta semesterresan du gjort? A?ven om annorlunda semesterplaner ej a?r ett deal-breaker sa? kan det vara relevant fo?r den ressugne att onskan tra?ffa na?gon saso gilla att fara. A?ven vilken art utav fard sasom fo?redras a?r relevant, na?gon sasom mest vill slappa pa? stranden ganska ej ager synonym syn pa? resor som ett a?ventyrare som fo?redrar skidresor sam strovtag.

19. Om du blott skulle fa? a?ta ett matra?tt resten fran ditt midja, vilken skulle det befinna? En lajbans fra?ga da?r du kan radsla tidevarv olika option och motivera svaret.

20. Hur sa fa?r de att flina? La?r ka?nna din dejts skamtlynn, ager ni likadan? Alternativt nog sa? pass olika att det kan blir en hej?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *