Hon skall icke fordarva ert forhallande. Det handlar ifall aktning likas.

Om han omedelbart kraver att n bor hava borjat ha sex honom genast, odla eventuellt det i grunden koper om att han ick vagar lita gallande att n anse att han befinner https://internationalwomen.net/sv/nigerianska-kvinnor/ sig till fyllest bra? Att han ar radd att n amna finna en battre, utse en annan, att det salede befinner si mankemang gallande HONOM? Enar stoder det ick trot du skulle kunna sudda ut ditt forflutna sam gora om det precis, emeda stoder inget DU astadkommer. Forut problemet ligger hos honom i odla rattssak. Emeda befinner si det han saso plikt jobba villi att ja sig allena sasom han befinner sig, fatta att han ar enastaende formodligen, att han duger, att han befinner sig operfekt skad likva alskbar samt dyrba. Han kraver att n amna anse att han befinner sig 100% bra – andock kraver han det utav sig solo? Vill han bliva 99 men landar villig 87 samt befinner sig frustrerad, otrygg sam missnojd stav det?

Varken han eller ert forhallande alternativ n

Ett annan funderin sasom slog oss var att det ino vara oron later lite sasom att han domer dig utgaende av sin tidigare tje. Just, vi manniskor astadkommer sadant, vi ager nagon samling erfarenheter, kunskaper samt varderingar sam vi domer allt och all utgaende fran saken da referensramen, mer eller mindre avsiktligt sam ofrivilligt. andock, inom nagot skede maste vi frigora det sasom var samt fatta att n ar ett alldeles annan individ annu hon vart samt att han ick kan sprida hennes egenskaper pa dig. Hane kan inte skylla i varend evighet villig att kar blivit brand – ick heller villi att karl tex befinner si skilsmassobarn, inneha varit nedstamd, befinner si portratt mot vaxten. Darfor att kunna fortsatta med sitt oljud plikt kar slappa somliga don, enda forlata allihopa besvar med dom sakerna, avga vasnas dem beordra ens liv, sluta vaga alltsamman med dom. Ni ar ej hon. Hon age ingen kontrol ovan honom langreSa HAN vara tvungen forvranga attityd, varderingar samt forutfattade meningar – han vara tvungen bygga upp inom sig det hon forstorde. Skadade hon tex hans sjalvkansla, odl befinner sig det inget n kan lagning, det kan enbart han. Livet befinner sig markligt, pro herre kan tillrackligt producera nagon annan manniska beklamd, men kar kan icke gora en annan perso nojd. Gladje kommer stadse inifran.

Det tyder kungen klen sjalvkansla samt det tender visa sig bland ovrigt igenom svartsjuka

Icke heller kan han doma dej enligt hur sa du gjorde pro mer an 11 manader sedan – n ar inte langre dito perso som emeda. Han sam tidevar gemensamma erfarenheter och utvecklade kanslor samt nyforvarvade kunskaper forsavitt att finnas ino ett forhallande inneha format ifall de, forandrat dina synpunkter, forstarkt andra emotione. Forsavitt han ska ga vidar att doma dig enligt hurdan ni betedde de innan er blev tillsamman, odla ar det likadan korkat som att doma de for hurdan omogen samt barnsli och felbedomning n gjorde nar ni varje 14 ar!! Forsavit han inte slapper den manniska ni varje info er blev tillsamman, odl avse han att n aldrig kan utvecklas, aldrig bliva battre, kunnigare, mognare. Varfor skulle n ej tillverka fatt gora fel ino ditt midja – det var ditt liv da och det befinner si minsann ditt midja annu. Han verkar f innehava hangt op sig villig att ursakta dej forut det ni gjorde fore d blev forbund och han verkar vackla kungen dig an – skad det befinner sig icke de han tvivlar villig, det ar sig jag. Saken da gemensamma namnaren ino hans forhallanden ar han solo, ick du. Sa paminn honom forsavit att alltsammans sannerligen ick tvungen besta fullkomlighet darfor at det skall befinna finemang.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *