Det koper ocksa om hur kanslomassigt nara du stod din partner

Inneha ni nyligen blivit dumpad? Valtrar ni de inom gamla sms sam bilder sam tanker att du aldrig kommer att bliva gladsint aterigen? Relationsexperten Jacqueline Joo tipsar forsavitt hurdan ni gor for att folja ovan ditt ex.

Nar herre befinner sig nydumpad sam mar piss vill man ju bara att det skal ga kvar, skada meda kanns det sasom att man aldrig kommer att rista sig upprepa. Det astadkomme kar givetvis, skada framst postum att herre ager genomgatt https://lovingwomen.org/sv/heta-och-sexiga-brasilianska-kvinnor/ stadierna chock, fornekelse, nedstamdhet, godkannand, proces sam nyorientering.

Hur resli tidrym det tar att gripa sig genom do annorlunda stadierna befinner si fasten tufft att beratta, anser Jacqueline Joo saso befinner sig relationsexpert, forfattarinn och KBT-terapeut.

– Det koper odl kopiost ifall anknytningsmonster samt hur kvarlamnad ni inneha blivit sasom barnunge. Forsavit n age ett osake anknytning tar det langre tid att dyka upp over ett manniska, pro enar vara tvungen n uppfora op fortroendet samt teori dej att tro p villi ett annan individ upprepa. hur vidstrackt forhallandet varenda sam hur det tog slut.

Kunskapskontroll: odl paverkas dina relationer fran din uppvaxt

Att ova sig postum att innehava blivit dumpad befinner sig alltsa nagon bearbetning sasom kan fodra sin tidrymd, skada det finns fallor som herre kan slingra darfor att handla processen nagot lattare. Har befinner sig nagra itu dem.

Ni fortsatter onska

En valdigt alldaglig avverk att hamna ino. Hoppet befinner si det sista som overger nago, tendera det heta. Men hur sa astadkomme kar ifall hoppet vagrar svika nagon, fasta det bor slackas?

– Vi befinner oss i fornekelsefasen, vilket befinner sig stadiet postumt sto. Om kar icke kan ejakulera ovan dett med hoppet sam bege sig kvar mot acceptansen sa tendera mi beratta: framfora det nagon sista mojlighet samt sag underben n vill och onskar nago passag allman. Da inneha n gjort baksida av underben ni kan. Ager kar inte kant att hane gjort alltsammans karl kan sa kommer ej hoppet forkasta ett.

Somlig hanger sig innestaend spann hoppet mer annu andra, samt det beror massor pa hur man tacklar overgivenhet sam separationsangest, forklarar Joo. Skad fastnar ni trots att n har gjort allt n kan finns det taktik att ta sig vidare.

– fangad det tar emot tvingas herre borja beskada sig ifall postum andra alternativ; forcera de ut sam mota nya manniskor eller ga pa nago dejt. Utfor ni aldrig det kommer det att fanga fortfarande langre tid forut dej att anlanda ovan din fore det ha. Alltemellanat fungerar det rentav att kompensera nagon langtan efter en med att mota nagon fars saso vacker positiva emotione i nago.

ni hor av dej samt vill ses

– forsavitt du vill aga en bra psykologiskt tips som utfor att saken da andra personen kommer att angra sig sa befinner sig det befinner sig att icke testa paverka saken da. Lamna personen i fred. Ju mer vi jagar desto mer vacks kanslan av rymnin hos exet samt hen kommer endast att berora sig trangd. Det ultimata befinner si att ga tillbaka. Forsavitt exet angrar sig, vilket kan handa, odla kan anledningen besta att personen har borjat langta nar ni ager hallit de undan ehuru hen inser framst enar hur sa hur sa hen gatt miste forsavitt. Ibland ar det begavad att halla nerverna i styr.

N anta att «det befinner sig du»

Det befinner si en dylik urvattnad klyscha inom gora-slut-sammanhang att saken da knappast borde ringa anvandas. Sjalv talar forstas forsavit meningen «det befinner si ej n, det befinner sig jag». Skad ofta befinner si det svart att inte grubbla att det kunde tillverka existerar nagot karl kunde ha gjort darfor att avvarja uppbrottet, alternativt antagligen nagot hane kan byta tillsammans sig jag darfor at lite personen att angra sig. «forsavit mi bara gor si eller odla. «

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *